Posicionament SEO

Per tan sols 59 euros al mes (+IVA) els nostres experts estudiaran la seva pàgina web i aplicaran totes les millores de SEO necessàries per posicionar-la correctament als cercadors. Perquè assegurar la visibilitat del seu negoci als cercadors és clau per atraure clients i visitants.

Sol·liciti informació
Correu electrònic (obligatori)
Telèfon (obligatori)
HispanTIC l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciona a l'omplir aquest formulari seran tractades per Hispano Atlantic Consulting LTD com a empresa responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals sol·licitades ens serveix per posar-nos en contacte amb vostè. La legitimació en el tractament de les seves dades personals es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informen que les dades que ens facilita estaran ubicades al servidor d'aquesta web a "Web Hosting Ireland" (a Irlanda). El fet de que no proporcioni les dades de caràcter personal que apareixen en aquest formulari com obligatòries ens impedirà poder atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de dades a info@hispantic.cat així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar la informació detallada sobre la Protecció de dades en la nostra política de privacitat.


Els Professionals d’HispanTIC estan certificats per Google

Per què és tan important el Posicionament Web SEO?

 • El primer que li hem de dir és que la seva competència a Internet és molt dura i segur que també tindrà en compte el Posicionament SEO.
 • Fent un bon treball de Posicionament SEO la seva pàgina web apareixerà en una posició més alta en els cercadors (com Google, Yahoo o Bing) el que suposa un avantatge competitiu per al seu negoci.
 • Sortir en llocs més destacats de Google (l’objectiu sempre és la primera pàgina de resultats) li reportarà trànsit de qualitat a la seva pàgina web.
 • Més visibilitat a Google o Yahoo equival a elevades conversions > més vendes.
 • Millorarà la seva quota de mercat.

Com podem millorar el Posicionament web de la seva Pàgina Web?

 • En el treball SEO no hi ha resultats immediats: tot es basa en el treball constant seguint una sèrie de pautes. Els resultats arriben al cap d’uns mesos.
 • Primer de tot analitzarem les seves Paraules Clau (Keywords) i de la competència.
 • Millorarem els continguts de la seva web: Redacció i publicació d’articles de qualitat
 • Auditarem l’arquitectura de la seva web: Control dels enllaços trencats, Redireccions, Contingut duplicat.
 • Revisarem la part tècnica del seu web: optimització del web i servidor (temps de càrrega del servidor, imatges pesades, JavaScript).
 • Controlarem la correcta implementació de les etiquetes “Meta tags”: títols, subtítols, descripcions.
 • Donarem d’alta el seu web a Google Analytics i Google Search Engine per poder monitorizar les estadístiques de visites…. L’analítica web és molt important.

Preguntes Freqüents sobre el servei de Posicionament SEO

La seva pàgina web o botiga online no apareixerà des del primer dia al capdamunt dels resultats de Google
A HispanTIC tenim els millors professionals i les millors eines disponibles per fer que el seu negoci aparegui en una posició preferent als resultats de Google. Però ha de tenir en compte que els resultats no es comencen a notar fins al cap d’uns mesos. Per això, a més de paciència i bona feina, recomanem contractar publicitat de pagament a Google, amb la que obtenir bons resultats de manera immediata.

Quines tasques realitzem per millorar el posicionament SEO?

 • Primer: Realitzem un Anàlisi exhaustiu del seu lloc web i la competència.
 • Segon: Fem un Estudi de Paraules Claus (KeyWords) de la seva web i competència.
 • Tercer: Comencem a implementar millores en la programació de la seva pàgina web (etiquetes h1, h2, h3, descripcions, títols).
 • Quart: Creem contingut original i de qualitat per millorar la posició global del seu web. També analitzem les pàgines webs amb més visites, origen dels visitants… Entendre i conèixer l’analítica web és molt important.
 • Cinquè: Finalment elaborem un Informe mensual amb els resultats obtinguts i proposant-li noves millores, correccions. Pensi que el SEO és un treball constant i que dona resultats a llarg termini.

Procés de contractació dels nostres productes:

La contractació dels nostres productes és un procés ràpid i senzill. I sobretot, molt transparent. Aquí l'expliquem els passos a seguir per contractar qualsevol dels nostres serveis:

1) Elecció del producte o servei desitjat

A través de la pàgina web d'HispanTIC pot trobar tots els productes i serveis que oferim. Allà trobarà tota la informació sobre els productes i serveis, els preus i els terminis d'entrega. A més pot contactar amb nosaltres si desitja informació addicional.

2) Pagament a través de la nostra plataforma de contractació

Un cop triat el producte, el sistema el redirigirà a la nostra Plataforma de Contractació per tal d'efectuar el pagament. Asseguri's d'omplir les dades que se li demanen correctament. També de conèixer els seus drets i obligacions com a contractant recollits al document de Condicions Generals de Contractació. En cas de contractar una pàgina web o botiga online, disposa de l'opció del pagament fraccionat (50% a l'inici i 50% a l'entrega del producte). Pot fer el pagament a través de transferència bancària, pagament amb targeta de dèbit o crèdit o sistema PayPal. En el cas de contractar un servei a subscripció mensual, la plataforma li carregarà l'import mensual automàticament.

3) Enviament de fitxers i "Briefing"

Per tal que els nostres professionals puguin iniciar el desenvolupament de la seva pàgina web o botiga online necessitarem rebre un document Word on es reculli tota la informació necessària sobre la seva empresa i la futura pàgina web o botiga online a realitzar: antecedents de la marca, característiques de l'empresa i els productes que ofereix, públic objectiu... És un document breu, obert a canvis i flexible. Ens serveix per conèixer millor la seva empresa i poder enfocar amb més claredat la nostra feina.

També ens haurà d'enviar per correu electrònic les imatges i els textos que vol que incloguem a la seva pàgina web. I en el cas d'una botiga online, la informació dels 10 productes que l'inclourem a la botiga.

Enviar la documentació a: info@hispantic.cat

4) Reunió de treball inicial via Skype

Un cop efectuat el pagament els nostres professionals es posaran en contacte amb vostè per concretar un dia i hora per tal de realitzar una reunió de treball via Skype. L'experiència ens diu que aquest tipus de reunions són necessàries per conèixer les necessitats del client i poder iniciar de manera adequada el treball de desenvolupament de la pàgina web o botiga online contractada. La durada aproximada d'aquest reunió és d'1 hora.

El nostre perfil a Skype es: info@hispantic.com

5) El nostre equip es posa a treballar.... en 4 setmanes tindrà la feina enllestida

El compromís d'HispanTIC és l'entrega del producte en 4 setmanes a comptar des del moment de celebració de la reunió de treball i l'entrega dels documents i fitxers. Aquest termini s'acostuma a respectar, però sempre poden sorgir imprevistos que facin posposar la data final d'entrega. Tot i així farem tot el possible per complir.