Reorganitzant la Wiki d'Història

Publicat el: 30/12/2009 | Actualitzat el:

Aquests dies estic aprofitant per reorganitzar i donar l’empenta definitiva a la Wiki d’Elliot.cat (que estava una mica deixada). Allà hi podeu trobar des dels apunts que vaig anar redactant des de 2005 fins aquest juny de la llicenciatura d’història a una base de dades amb els llibres de la meva biblioteca personal. A més […]


Aquests dies estic aprofitant per reorganitzar i donar l’empenta definitiva a la Wiki d’Elliot.cat (que estava una mica deixada). Allà hi podeu trobar des dels apunts que vaig anar redactant des de 2005 fins aquest juny de la llicenciatura d’història a una base de dades amb els llibres de la meva biblioteca personal. A més he obert un apartat on afegiré les assignatures del Màster que començaré aquest mes d’octubre.
India
Encara resta per fer una revisió en profunditat dels apunts penjats, corregir un error a la plantilla de la wiki que impedeix que es puguin llegir correctament i repassar l’ortografia (perquè quan vaig passar els apunts a ordinador, amb les presses no m’hi vaig fixar massa amb l’ortografia). Amb tot us convido a fer-hi una visita. Amb el temps la meva idea és convertir la wiki en una eina pedagògica enfocada tant a estudiants d’Història com a interessats per la matèria. Aquí un llistat del que podreu trobar, ara per ara: