L'anarquista Joan Peiró

Publicat el: 28/10/2008 | Actualitzat el:

Aquests dies estic endinsant-me en l’estudi del pensament de Joan Peiró, figura destacada de la primera generació de dirigents de la CNT. El motiu: la preparació de dos treballs per la setmana vinent encarregats pel professor Pere Gabriel, que precisament és un gran estudiós sobre Joan Peiró i la CNT. Demà parlaré d’un altre treball que […]


Aquests dies estic endinsant-me en l’estudi del pensament de Joan Peiró, figura destacada de la primera generació de dirigents de la CNT. El motiu: la preparació de dos treballs per la setmana vinent encarregats pel professor Pere Gabriel, que precisament és un gran estudiós sobre Joan Peiró i la CNT. Demà parlaré d’un altre treball que he de fer sobre el concepte de ciutadania durant la Revolució Francesa (blog assignatura).
Avui m’he dirigit fins a la biblioteca d’Humanitats de l’UAB i la Sala de Revistes per cercar aquella bibliografia de consulta per poder realitzar els dos treballs dels que us estic parlant. Ara que Internet està a tot arreu i que alguns diuen que els llibres de paper de tota la vida desapareixeran en uns anys, sempre és estimulant passejar-se per les biblioteques de la universitat, autèntiques joies del coneixement. L’any passat l’UAB va arribar a la xifra d’1 milió d’obres a les seves biblioteques. Certament els estudiants de l’UAB no ens podem queixar. Ara bé de vegades trobar un llibre al lloc on s’indica no és una missió impossible (tot i així també té la seva gràcia passar una bona estona a la recerca d’un llibre).