A Internet els diaris de George Orwell

Publicat el: 08/08/2008 | Actualitzat el:

Demà es posa en funcionament el blog de George Orwell 70 anys després de la publicació dels seus diaris. Es podran llegir una per una les anotacions que l’autor va fer durant el període posterior a la seva recuperació al Marroc, la seva tornada al Regne Unit i altres opinions sobre el desenvolupament de la […]


Demà es posa en funcionament el blog de George Orwell 70 anys després de la publicació dels seus diaris. Es podran llegir una per una les anotacions que l’autor va fer durant el període posterior a la seva recuperació al Marroc, la seva tornada al Regne Unit i altres opinions sobre el desenvolupament de la segona guerra mundial en temps real. La publicació del diari comença demà i es podrà seguir a través de la següent direcció: http://orwelldiaries.wordpress.com. Les anotacions es publicaran en anglès.

From 9th August 2008, you will be able to gather your own impression of Orwell’s face from reading his most strongly individual piece of writing: his diaries. The Orwell Prize is delighted to announce that, to mark the 70th anniversary of the diaries, each diary entry will be published on this blog exactly seventy years after it was written, allowing you to follow Orwell’s recuperation in Morocco, his return to the UK, and his opinions on the descent of Europe into war in real time. The diaries end in 1942, three years into the conflict.

La iniciativa recorda al blog del Quadern Gris de Josep Pla, que es va iniciar el passat mes de març.